banner
Yusuf ile Züleyha Hikayesi & Kıssa-i Yusuf Aleyhisselam mea Zeliha

Yusuf ile Züleyha Hikayesi Kıssa-i Yusuf Aleyhisselam mea Zeliha

“Nice hikâye kitaplarını gördük ve kıssa defterlerine nazar kıldık, evvel zamanda geçen peygamberlerin hallerinden ve ulu padişahların sergüzeştinden çok garip hikâyeler öğrendik ise de Yusuf aleyhisselam kıssasından garip ve şirin bir hikâye bilmedik.”

Yazarı bilinmeyen bu eserin girişi bu cümlelerle başlıyor. Kutlu Kitapta da "Kıssaların en güzeli" diye vasfedilen bu hikâye, hikâye olmanın ötesinde bir öğreti, bir hikmetler ırmağı. Rüya, kardeş kıskançlığı, sabır, devlet yönetimi, ekonomi, aşk, iffet... gibi bütün bir hayatı hikmetle buluşturan bu eşsiz hikâye hep yolumuzu aydınlatacak. Ne kadar anlatılırsa anlatılsın, kim yazarsa yazsın, Yusuf ile Züleyha Hikâyesi'ni her okuyuşumuzda bıkmadan usanmadan ruhumuzun dağılan parçalarını toplamayı öğreneceğiz. Gördüğümüz ve görmek istediğimiz bütün rüyaların anlamını, ruhunu ve mantığını bu kıssada bulana dek arayacağız.

Liste Fiyatı: 7,41
Derleyici: Burak Özkanlı
Yayın Tarihi: 19.05.2015
ISBN: 9786055166847
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 80
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 12 x 19.5 cm

Bu üründen 37 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yusuf-ile-zuleyha-hikayesi-kissai-yusuf-aleyhisselam-mea-zeliha/368523.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1025785/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner