banner
Beyin ve Bağırsak

Beyin ve Bağırsak

Beyin ve Bağırsak’la yeni ufuklara yelken açın ve ikinci beyin olarak nitelendirilen bağırsakların, beynin kaderini belirleme gücünü keşfedin!
 
Otizm, demans, multipl skleroz, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu gibi hastalıklar çağımızın “salgını” haline geldi. Bunların görülme oranının hızla artıyor olması, kesin bir tedavi yöntemi bulunamaması sebebiyle ciddi bir tedirginlik yarattı. Ancak artık bu sorunları çözebilecek bir tıp devriminin eşiğindeyiz: Bu devrime liderlik eden Dr. David Perlmutter, Beyin ve Bağırsak’ta mikrobiyomunuzun (vücudunuzdaki bakteri topluluğunun) beyninizin sağlık durumunu ciddi anlamda etkilediğini ortaya koyuyor. Doğum anından itibaren bağırsaklarınızda olup bitenler herhangi bir beyin rahatsızlığı konusunda risk altında olup olmayacağınızı belirleyebiliyor!
 
Bu konuda daha çok yol katedilmesi gerekiyor olsa da bu ciddi tabloya iyimser ve çözüm odaklı bakan Dr. David Perlmutter, bu hastalıkların sebebini bağırsak-beyin bağlantısı üzerinden açıklamakla kalmıyor, aynı zamanda bağırsak bakterilerinizi yeniden dengelemenizi ve beyninizi daha sağlıklı kılmanızı sağlayacak probiyotik ve prebiyotik odaklı bir beslenme programı öneriyor.
Beyin ve Bağırsak’la bedeninizi daha iyi tanıyın, sağlığınızın rotasını kendiniz çizin ve böylece yeni bir devir başlasın… 
 
“Bütünsel sağlık anlayışına sahip olan Dr. David Perlmutter, devrim niteliğindeki bu yeni kitabında bağırsağınızı iyileştirmenize ve beyninizi ideal formuna kavuşturmanıza yardımcı olmak için güçlü bir program sunuyor. Bu kitabı bütün hastalarıma ve arkadaşlarıma tavsiye edeceğim.”
DR. DANIEL G. AMEN, BEYNİNİZİ DEĞİŞTİRİN HAYATINIZ DEĞİŞSİN’İN YAZARI 
 
 
 “Beyin ve Bağırsak nadir görülen, heyecan verici istisnalardan biri: Kolay anlaşılır, kısa ve öz hale getirilmiş öyle derin ve aydınlatıcı bilgilerle dolu ki okura bir okuma deneyiminden çok daha fazlasını yaşatıyor. Beyin ve Bağırsak mutlaka sağlık ve beslenmeyle ilgili okuyacağınız kitaplar arasında yer almalı.”
DR. WILLIAM DAVIS, BUĞDAY GÖBEĞİ’NİN YAZARI
 
“Yirmi birinci yüzyıldaki en önemli tıbbi buluş, bağırsaktaki bakteriler ile otizmden depresyona, astımdan otoimmün hastalıklara, diyabetten demansa kadar neredeyse bütün kronik hastalıklar arasındaki bağlantıyı kurmak oldu. Beyin ve Bağırsak ise bütün ezberleri bozuyor. Aradaki bu bağlantıyı ilk defa bu dâhi doktor ve bilim insanı çözüyor ve bize neden içimizdeki bahçeye (mikrobiyomumuza) iyi bakmamız gerektiğini açıklıyor, radikal ama bir o kadar da basit bir programla mikrobiyomumuzu sıfırlama, yeniden başlatma ve yenileme imkânı sağlıyor.”
DR. MARK HYMAN, KAN ŞEKERİ DİYETİ’NİN YAZARI
 
“İnsanlarda sindirimi bağırsak bakterileri yapıyor. Dr. Perlmutter de bizi bu bakterilerin beynimizi iyi ya da kötü yönde nasıl etkilediğini anlamamızı sağlayacak bir yolculuğa çıkarıyor.”
DR. MEHMET ÖZ
 
“Bravo! Ezber bozan son kitabıyla Dr. Perlmutter bize sağlığımızın, özellikle de beynimizin kontrolünü elimize nasıl alacağımızı bilimin yeni mikrobiyom cephesi üzerinden anlatıyor. Beynimiz ile bağırsağımız arasındaki bağlantıyı çözerek hastalıklardan nasıl kaçınacağımızı, nasıl sağlıklı yaşlanacağımızı, stresle nasıl baş edeceğimizi ve ruh halimizi nasıl kontrol edeceğimizi açıklıyor. Devrim niteliğindeki fikirler ve pratik önerilerle Dr. Perlmutter, bize beyin rahatsızlıklarına karşı savaşma fırsatı veriyor. Bayıldım bu kitaba!”
DR. JOHN RATEY

Liste Fiyatı: 299,00
Çevirmen: Şelale Dalyan
Yayın Tarihi: 21.02.2018
Orijinal Adı: Brain Maker
ISBN: 9786052994078
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 352
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 5.107 adet satın alınmıştır.

Kitapyurdu Fiyatı:
164,65

24 Saatte Kargoda? Stok miktarı: 10+

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 120

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/beyin-ve-bagirsak/452062.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5452727/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>