banner
Mevlana Nefesi / Tarih Boyunca Dünyada

Mevlana Nefesi / Tarih Boyunca Dünyada

Hz. Mevlana, Haçlı seferleri ve Moğol istilalarına maruz kalan Anadolu'da, siyasi ve sosyal hayattaki kargaşa, moral değerlerdeki çözülme karşısında insanı, İslam'ı ve aşkı ayakta tutabilmiş bir manevi mimardır. Sadece Müslüman Anadolu insanı için değil, her din ve mezpehten insanın gönül aynası ve göz bebeği olmuştur. Bugün Batı'da en çok tanınan, entelektüel çevreleri en çok cezbeden ve ihtidalarına vesile olan sufi-şairdir. Hz. Mevlana, akıl ve ruh sağlığı bozulan bir insan ve toplum için tiryaktır.

Elinizdeki kitapta evrensel İslam'ın vizyonu ve modern insanın tiryakı (panzehiri, baş ilacı) olarak takdim edebileceğimiz Hz. Mevlana'nın, yaşadığı dönemden günümüze kadar etkilediği meşhur insanlara ve onların Mevlana ve başta Mesnevi'si olmak üzere eserleri hakkındaki görüşlerine yer verilmektedir.

Liste Fiyatı: 95,00
Yayın Tarihi: 14.12.2006
ISBN: 9789756373316
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 152
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 53 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/mevlana-nefesi-tarih-boyunca-dunyada/89247.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:136008/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner