banner
Yüreğine Sor

Yüreğine Sor

İki genç insan, Esma ile Mustafa birbirini sevmiştir. Gelecek; ancak birlikte olduklarında anlamlıdır onlar için. Yoksa hayatın bir değeri yoktur. Ne var ki, bu aşkın döneme ve yöreye özgün bir engeli bulunmaktadır: Mustafa gizli Hristiyandır. Esma dahil herkes onu Müslüman sanmaktadır.

Öbür yandan Osmanlı, yaptığı yasal düzenlemelerle Hristiyan tebaayı Müslümanlara eşit duruma getirmiştir. Kilise, gizli Hristiyanların artık dinlerini açıklamalarını istemektedir. Bu zor bir durumdur Mustafa için; kilise ile aşkı arasında kalmıştır. Çünkü, Hristiyan olduğu bilinirse hayatında Esma olmayacaktır. Müslüman bir kızın bir Hristiyan erkekle evlenmesi ne toplumsal ne de yasal olarak mümkün değildir. Mustafa, Esmayı alıp götürecek ve açıklayacaktır durumunu. Esmanın bunu mesele etmeyeceğinden emindir.

İki sevgili kaçmaya hazırlanmaktadır ki, ani bir gelişme her şeyi değiştirir. Şimdi, bir yasak aşktır Esma ile Mustafanın aşkı. Yine de her şeyi göze almaya hazırdırlar; ama bir de Esmayı tutkuyla seven bir bey oğlu Mehmet vardır.

Toplumsal koşullar, Esma ile Mustafa'nın aşkından daha güçlüdür. Ve aşklarını savunabilmek için efsane olmaları gerekecektir…

Liste Fiyatı: 13,00
Barkod: 8697762820537
Dil: TÜRKÇE
Boyut: 13 x 90 cm
Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 11,70
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/cd/yuregine-sor/290005.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:72924/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner