banner
Dil ve Edebiyat Aylık Dil ve Edebiyat Kültür Dergisi Sayı:139 Temmuz 2020

Dil ve Edebiyat Aylık Dil ve Edebiyat Kültür Dergisi Sayı:139 Temmuz 2020

Dil ve Edebiyat dergisi, bir süredir Türkiye gündeminden düşmeyen Ayasofya’yı “Egemenlik Bağımsızlık Ayasofya” vurgusuyla kapağına taşıdı.
 
Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği tarafından aylık olarak yayımlanan Dil ve Edebiyat, 139. sayısında ibadete açılıp açılmayacağı tartışmalarıyla medya gündemine oturan Ayasofya meselesini ele alıyor.
Dosya konusunun açılışını Üzeyir İlbak’ın “Bir Eski Söyleyiş Muhâsebe” başlıklı takdimiyle yapan sayıda, Sezai Karakoç’un “Kaderimizin Ayasofya’sı Ayasofya’mızın Kaderi” başyazı olarak yer alıyor. Taha Hüseyin, dosya konusuna katkı sunan bir diğer isim.
Murat Ertaş, Nurettin Durman, İsmail Aykanat, Sıddıka Zeynep Bozkuş, Sabiha Ayaz, Zeynep Gül Akgöz, Halime Erva Kılıç, Esra Karaca, İrem Güneşdoğdu, Elif Merve Kabadayı, Furkan Güreci şiirleriyle; Hakan Hadi Kadıoğlu, Mustafa Uçurum, Hayrettin Taylan, Elif Sönmezışık, Mehtap Altan, Nuray Alper, denemeleriyle; Nimet Yıldırım ve Zafer Acar, makaleleriyle; Halil İbrahim Çelik hatıra yazısıyla; Tacettin Şimşek, Serpil Tuncer, Halit Yıldırım, Eda Tosun hikâyeleriyle; Bilgehan Avcı günlük yazısıyla; Mevlüt Ceylan, Marcus B. Christian’dan şiir çevirisiyle Dil ve Edebiyat’ın Temmuz sayısında.

Liste Fiyatı:
Yayın Tarihi: 01.07.2020
Dil: TÜRKÇE
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı

Bu üründen 4 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/dergi/dil-ve-edebiyat-aylik-dil-ve-edebiyat-kultur-dergisi-sayi139-temmuz-2020/570702.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11353580/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner
Son Gezdikleriniz
Yeni İstanbul Yazıları İlmihalim