banner
13. Yüzyıldan 21. Yüzyıla Yunus Emre

13. Yüzyıldan 21. Yüzyıla Yunus Emre

Yûnus Emre, sözüyle, diliyle, edebiyatıyla, olaylara bakış açısıyla, tefekkürü ve felsefesiyle ölümünden yedi asırlık büyük bir zaman geçmesine rağmen, tüm dünyada etkili bir biçimde mesajının güçlü varlığını hissettirmek­tedir. İyi bir şair, düşünür, dil ustası ve gözlemci olduğu anlaşılan Yûnus Emre, toplumların bir yandan pek çok imkân elde ettiği, bir yandan da özellikle derin eşitsizlik, haksızlık ve mağduriyetler­le karşı karşıya kaldığı küreselleşme sürecinde insanlığa kardeşlik çağrıları sunmaktadır.
Yûnus Eme bir bunalım toplumu insanı; bir zor zamanlar dü­şünürüdür. O, sıra dışı zamanların ortaya çıkardığı sıra dışılığıyla düşüncesini 13. ve 14. yüzyıllardan 21. yüzyıla haykırabilmiş, gönderebilmiştir.

Yûnus Emre, döneminin sosyal, kültürel, siyasal, ekonomik ve eğitimsel şartlarına bir cevaptır. Bu öyle anlamlı bir cevaptır ki, onun mesajlarının muhataplarını o günün insanlarıyla sınırlanmak­tan da alıkoymuştur.

Elinizdeki kitap, Yûnus Emre hakkında farklı yazarların kaleminden çıkmış çeşitli yazılardan meydana gelmektedir. Yazılarda Yûnus’un pek çok yönünü görme imkânı bulmaktayız.

Liste Fiyatı: 155,00
Derleyici: Ejder Okumuş
Yayın Tarihi: 23.01.2017
ISBN: 9789755747910
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 430
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 105 adet satın alınmıştır.

Kitapyurdu Fiyatı:
124,00

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 76

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 111,60
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/13-yuzyildan-21-yuzyila-yunus-emre/292882.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:3025359/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner