banner
2020 KPSS Coğrafya Kupa Konu Konu Test Bankası

2020 KPSS Coğrafya Kupa Konu Konu Test Bankası

Değerli memur adayları, memur olma hayallerinizi gerçekleştirmek için çıktığınız yolda size destek olmak amacıyla yeni sisteme uygun olarak bu kaynak hazırlanmıştır.
Hazırlanan testler eğitim bilimleri verileri ışığında kolaydan zora göre, alanında Türkiye’nin en yetkin öğretmen kadrosu tarafından hazırlanmıştır. Ayrıca uzman dizgi ve redaksiyon ekibi ile de yayının hatasız hazırlanması için çalışılmıştır.
Öğretici sorular kullanılarak hazırlanan testlerde konuyla ilgili daha fazla bilginin pekiştirilmesi sağlanmak istenmiştir. Ölçme soruları kullanılarak hazırlanan testlerle de sınavda sorulması muhtemel sorular düşünülerek tasarlanmıştır.
Konuyla ilgili seçici sorular KUPA soru olarak isimlendirilmiştir. Ayrıca bu soruların daha iyi pekiştirilmesi için her KUPA soru ait karekod belirlenmiştir. Bu karekod uygulamasıyla soruların çözümleri elektronik ortamdan konunun uzmanı tarafından çözümlenmiş olup izlenebilmektedir.
KPSS hazırlık için kullandığınız bu kaynak dersle ilgili her türlü gereksinimlerinizi karşılayacak niteliktedir. Hepinize mutlu bir gelecek için hazırlığını yaptığınız sınavda başarılar dileriz.

Liste Fiyatı: 13,00
Yayın Tarihi: 26.08.2019
ISBN: 9786053298632
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 80
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 19 x 27 cm

Bu üründen 240 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/2020-kpss-cografya-kupa-konu-konu-test-bankasi/511911.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:9591295/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner