banner
21.Yüzyıl Metafizik Savaşları

21.Yüzyıl Metafizik Savaşları

2. Dünya Savaşı bittikten sonra, istihbarat örgütlerini kuran Amerika ve Rusya başta olmak üzere istihbarat örgütleri, bilgi toplamak için her yolu denediler. Bu çalışmalar için binlerce insanı kobay gibi kullanırken, milyonlarca dolar paraları da harcadılar.
Michel Nostradamus, “Yüzyıllar” adını verdiği ve kehanetlerinin yer aldığı kitabında Büyük Yüzyıl olarak 21. yüzyıldan bahseder. 1000 yıl sürecek olan bu yüzyılda, İslamiyet’in yükseleceğini belirtmiş ve bunun önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınmasını vasiyet etmiştir. Bu yüzden Metafizik Savaşlar, Amerika ve Rusya arasında başlarken, bugün İslam ülkelerini de içine almıştır.
Nikola Tesla ise, Haarp Teknolojisini bulan kişidir. 1943 yılında Amerika’da gizemli bir şekilde kaldığı otel odasında ölü bulunurken, çalışmaları Amerikan devleti tarafından bugün de devam ettirilmektedir. Tesla’nın belge ve bilgilerini ele geçiren Rusya da, savaş ertesinde başlattığı çalışmalarda ABD’ye kafa tutmaktadır.
Bu kitapta tüm bunların tarihsel gelişimlerinin yanı sıra, Dünyayı Yöneten Gizli Örgütler hakkında da bilgi bulacaksınız. Metafizik Savaşlar, artık önemli ölçüde silahlarla yapılan savaşların yerini almıştır.

Liste Fiyatı: 30,00
Yayın Tarihi: 31.01.2014
ISBN: 9786055296483
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 480
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 315 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/21yuzyil-metafizik-savaslari/330208.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:174236/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner