banner
365 Lider Davranış

365 Lider Davranış

Kitap Tanıtım Yazısı ; Bu Kitap, İslam Medeniyetine Damga Vurmuş Kişilerden Bizzat Yaşadığı Hiyelerden Oluşmuştur. Üç Bölümde Anlatılmıştır. 1. Bölüm :İlim İrfan Ve Hizmet Yolunda / 2. Bölüm : İdarecilik Ve Liderlik Dünyasında / 3. Bölüm : Şahsiyet Ve Karakter Tezahüründe Lider Davranışlar. TAKDİM ;Bizleri yaratan, terbiyeedip büyüten,''İnsan-i kamil'' kıvamına yol bulmak için kendi içimizden örnek ve önderler gönderen Rabbmize hamd olsun. Kıyamete kadar gelecekolan tüm insanlığa,izinden gidilecek ''En güzel örnek'' olarak takdim edilen, Rabbimizin son elçisi önderimiz Muhammed Mustafa'ya Salatü Selam olsun.Medeniyet Öncülerimizden 365 Lider Davranış isimli bu kitabımız, her alanda hasreti çekilen ''Karekter ve şahsiyet sahibi, yol açan, yol gösteren ve huzur veren liderler''in yetişmesine mütevazı bir katkı niyetiyle kaleme alındı. Yeryüzünü Allah'ın razı olacağı bir nizam verme şansı yoktur. Öyleyse yapılacak en ehemmiyetli iş,  insanı layık olduğu kıvama eriştirmektir.Şöyle bir hikaye anlatılır:“Adam, bir haftanın yorgunluğundan sonra, pazar sabahı kalktığında, keyifle eline gazetesini aldı ve bütün gün evde istirahat edecek olmanın hayaliyle koltuğuna rahatça kuruldu. Derken küçük oğlu koşarak geldi ve parka ne zaman gideceklerini sordu.
Baba, oğluna söz vermişti; bu hafta sonu onu parka götürecekti, ama hiç dışarıya çıkmak istemediğinden, şimdi bir bahane uydurması gerekiyordu. O esnâda gazetenin promosyon olarak dağıttığı dünya haritası gözüne ilişti. Önce dünya haritasını küçük parçalara ayırdı ve oğluna uzattı:
Bak oğlum! Eğer bu haritayı düzeltebilirsen, seni parka götüreceğim!” dedi.Sonra şöyle düşündü:Oh be, şimdilik kurtuldum! En iyi coğrafya profesörünü bile getirsen, bu haritayı akşama kadar düzeltemez!” Aradan on dakika geçtikten sonra oğlu babasının yanına koşarak geldi:Babacığım, haritayı düzelttim. Artık parka gidebiliriz!” dedi.
Adam önce inanamadı ve görmek istedi. Gördüğünde de hayretler içindeydi ve oğluna bunu nasıl yaptığını sordu. Çocuk şu ibretlik açıklamayı yaptı:
Babacığım! Bana verdiğin haritanın arkasında bir insan vardı. İnsanı düzelttiğim zaman dünya kendiliğinden düzelmişti!”

Liste Fiyatı: 300,00
Yayın Tarihi: 01.01.2014
ISBN: 9789944836944
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 456
Cilt Tipi: Ciltli
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 22 cm

Bu üründen 24 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 189,75
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/365-lider-davranis/496802.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:8350781/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner