banner
6. Sınıf Matematik Soru Bankası (Yeni Müfredat)

6. Sınıf Matematik Soru Bankası (Yeni Müfredat)

I. Aşama Hatırlayalım: Birinci aşamada, testlerde ele alınan konular ipucu tarzı ifadelerle hatırlatılmıştır. Öğrenci, teste başlamadan önce bu aşamada konuları gözden geçirme olanağı bulacaktır.
II. Aşama Uygulayalım: İkinci aşamada, işlenen konuları içeren testler yer almaktadır. Bu testler, orta düzeyde ve biraz zorlaştırılmış sorulardan oluşmaktadır. Testlerde karekodlu optik okuma uygulaması yapılmıştır.
lll. Aşama Denetleyelim: Üçüncü aşamada yer alan testler ünite sonlarında olup genel tekrar amacıyla hazırlanmıştır. Bu aşamadaki soruların zorluk dereceleri ikinci aşamadakinden daha yüksektir. Bu testlerde de karekodlu optik okuma uygulaması yapılmıştır.
Akıllı Sonuç Sistemi ile sınav sonucu bekleme stresi bitiyor. Test sonuçları ve soru çözümleri anında cepte ya da tablette!
Akıllı Eğitim Portalı, dersleri dijital ortama aktarıyor. Akıllı telefona, tablete, akıllı tahtaya ve bilgisayara uyumlu zengin içerikleri sayesinde okuldaki dersleri etkileşimli hale getiriyor. Okul sonrasında da internetin olduğu her yerden ders yapma imkânı tanıyor.

Liste Fiyatı: 37,50
Yayın Tarihi: 20.09.2018
ISBN: 9786053013846
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 206
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 19.5 x 25.5 cm

Bu üründen 20 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 23,72
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/6-sinif-matematik-soru-bankasi-yeni-mufredat/473705.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:6995004/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner