banner
6. Sınıf Zoru Bankası (Tüm Dersler)

6. Sınıf Zoru Bankası (Tüm Dersler)

Artık hiçbir zorluk senin için problem değil. Zoru Bankası, hayatın zorluklarını senin için lezzete dönüştürmeye geliyor.
Hayatın içinde zorluklar kekin içindeki üzümler gibidir. Arada bir çıkar, hayata lezzet katar. Biz de senin için Zoru Bankası’nı tasarlarken hayattan ilham aldık, testlerin içine birer tane zoru serpiştirdik. Böylece Tonguç’un en lezzetli soru bankasını elde ettik. Unutmadan, gizli tarifimizin bir diğer lezzet unsuru da Açık Uçlu Sorular. Her teste bir tane de açık uçlu soru ekledik, kitabımızı tadına doyulmaz hale getirdik. Müfredata ve MEB kazanımlarına uyumlu olarak sunumumuzu tamamladık. Ve nihayet senin beğenine sunduk. Sen, zorularımızın tadına bakacak, hazmedemediğin soru ya da zoru olduğunda TATS’a başvuracaksın. Zorular dahil bütün soruların cevaplarını orada bulacaksın. Böylece 6. sınıf hayatına lezzet katacaksın.
  Altıncı sınıf dediğin hemen biter, önemli olan damağında kalan tat. Zoru Bankasıyla 6. sınıfa tat kat.

Liste Fiyatı: 39,00
Yayın Tarihi: 17.10.2019
ISBN: 9786257208208
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 312
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 19 x 27 cm

Bu üründen 1.160 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/6-sinif-zoru-bankasi-tum-dersler/446532.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:10018954/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner