banner
7 Adımda Ruhsal Zeka

7 Adımda Ruhsal Zeka

SQ Eğitim Merkezi’nin kurucusu olan ve McGill Üniversitesi Felsefe Bölümü’nde (Kanada) Ruhsal Zekâ ile ilgili önemli çalışmalar yapan Richard Bowell, dünya çapında, Avrupa ve Amerika’da ruhsal zekâyla ilgili eğitimler, seminerler vermekte, workshoplar düzenlemektedir.

Yazarın 20 yılı aşkın araştırmasının ve deneyiminin ürünü olan bu kitap, her şeyin özü olan ruhsal zekânızı keşfetmeniz için yazıldı. Yedi adımda özü keşfederek, sizi ‘ANLAMLI’ başarı ve mutluluğa ulaştıracak kapıyı aralayabilirsiniz.

İlk üç adım olan Farkındalık, Anlam ve Değerlendirme bölümlerinde öz benliğinizi keşfedip ona odaklanacaksınız. Özünüzü keşfettikten sonra dördüncü adım olan Odaklanma ile dünyaya özünüzdeki gönül gözüyle bakmayı deneyeceksiniz. Artık belli bir bakışa sahip olduğunuz Beşinci adımda hayatınıza dışsal bir gözle bakma yetisi kazanacaksınız. Altıncı adımda hayata geçireceğiniz şeyleri planlayacaksınız. Son adım olan Yedinci adımda ise artık gönül gözünüzle gerçekleştirdiğiniz tasarılar sonucu hayattaki Misyonunuz sizi bulacak.

Yedi adımlı ruhsal zekâ yolculuğunuzun her adımında, pozitif psikoloji, beyin bilimi ve yaşanmış gerçek tecrübelerin ışığında gizemli bir elin size dokunduğunu hissedeceksiniz. Her adım sonundaki özel alıştırmalarla, içinizde var olan maksimum potansiyeli hayata geçirme yollarını görecek, kendi varoluşunuza ve yaşamınıza dair ‘niçin’ lerin cevaplarını bulacaksınız.

"Richard Bowell’in kitabı SQ ile ilgili tartışmalara ve varlığımızın anlamını bulma, kendimizi keşfetme girişimlerimize yeni bir boyut kazandırıyor." Danah Zohar; "Sinir Sistemleri" bilim adamı; "Kuantum Kişiliği" (The Quantum Self) ve "Ruhsal Sermaye" (Spiritual Capital) kitaplarının yazarı..

Liste Fiyatı: 11,11
Editor: Zuhal Doğan
Yayın Tarihi: 20.06.2007
ISBN: 9789756218655
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 240
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15.5 x 21.5 cm

Bu üründen 90 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/7-adimda-ruhsal-zeka/96191.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:190033/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner