banner
Adada Bir Yabancı

Adada Bir Yabancı

Tudem Yayınları’nın çocuk edebiyatımıza kazandırdığı değerli isimlerden Aydın Balcı, kaleme aldığı birbirinden güzel masallarla günümüz çocuklarının geleneksel masal zenginliğimizle tanışmaları için var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Büyük bir masal ustası olarak tanımlayabileceğimiz Aydın Balcı, Türk masal geleneğini yirmi birinci yüzyıla taşımayı başarmış ender yazarlardan biri…

Adada Bir Yabancı, tadına doyum olmayan pek çok ödüllü masala imza atan Aydın Balcı’nın sekizinci kitabı. Birbirinden güzel üç özgün masalın arz-ı endam ettiği Adada Bir Yabancı, büyük ustanın yazıya döktüğü keyifli bir tekerleme ile selamlıyor okurlarını… Taşı bile pişirebilen sihirli bir kazan, yollara düşen gizemli bir yabancı ve açlıkla savaşan bir sokak köpeği… Aydın Balcı’nın benzersiz üslubuyla yoğrulmuş, efsaneler ve gizemli olaylarla bezenmiş üç güzel masal okumaya hazır olun!

Aydın Balcı, bu kitabında, evvel zaman içinde, kalbur saman içinde geçen üç ayrı dünyaya ait üç değişik masal anlatıyor okurlarına. Öyle ki, Sisler Ülkesi’nden kaçırılarak Yedi Karalar çetesinin eline geçmiş sihirli kazanı bulmak için canını dişine takarak yollara dökülen İlyas ve Selvican eşliğinde yürek çarpıntılarıyla dolu bir serüven yaşayacak, yolu uzak denizlerin ortasındaki bir adaya düşen esrarengiz bir yabancının neyin peşinde olduğunu keşfedebilmek için kendinizi zorlayacak ve açlık yüzünden dolaşmadık yer bırakmamış, terk edilmiş sokak köpeği Çamur’un sıra dışı yaşam öyküsü ile duygulanacaksınız.
Kim demiş masallar sadece çocuklar içindir diye! Adada Bir Yabancı, başta çocuklar olmak üzere, masal türünü çocuklara göre bulan yetişkinlerin de büyülenerek okuyacakları bir çalışma.

Liste Fiyatı: 9,26
Yayın Tarihi: 25.05.2012
ISBN: 9789944696302
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 104
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 15 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/adada-bir-yabanci/276253.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:23340/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner