banner
Agharta

Agharta

İNSANLIĞI NASIL BİR GELECEK BEKLİYOR, HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?

Armagedon, Apokalipse ve Haarp kitaplarından sonra Aydoğan Vatandaş yine büyük yankı uyandıracak dördüncü kitabı ile okuyucuların karşısına çıkıyor: AGHARTA (Elektromanyetik Savaş Başladı)
Ülkemize ve dünyaya ilişkin öngörüleri ile, aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını vurgulamaya çalışan Aydoğan Vatandaş’ın tüm kitapları ilgi ile okundu, yüksek satış grafiği yakaladı.
Amerika’nın yaşadığı son saldırı ile görüldü ki, artık geleceğin savaşları teknolojinin ürünü olacak. savaşan taraflar ortada görünmemesine rağmen, aslında elektromanyetik dalgalarla kıyasıya savaş yaşanacak..
Bir ülkenin savaş gücünün elektromanyetik dalgalarla bir anda kilitlenebileceği konusunda ki bilginiz nedir? Hatta, havadaki bir uçağın uydu kanalıyla gönderilen bir elektromanyetik dalga ile kolayca düşürülebileceği söylense, tepkiniz ne olurdu?
Geleceğin dünyası zihninizi kurcalıyorsa, merakınızı giderecek bilgileri bu kitapta bulacaksınız..

Liste Fiyatı: 11,11
Yayın Tarihi: 21.07.2008
ISBN: 9789753626200
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 197
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 584 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/agharta/41478.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:166625/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>