banner
Ah Şu Kadınlar

Ah Şu Kadınlar

Kadınlar hakkında her şey.
Sonuçta sevilen her kadın güzel bir şarkıdır… Bu şarkının bütün sözlerini hatırlayamabilirsin belki ama melodisi aklında kalır.
Ah şu kadınlar gerçekten hayatımızdaki çok önemli insanlar. Her şeye karışan aynı zamanda hayatın tadı tuzu.. Eğer kadınlar olmasaydı bu dünya çok tatsız bir yer olurdu ama… Evet ama dan sonra ne gelecek . Bu satırları yazan da bir kadın değil mi? İnsan hemcinslerini eleştirir mi? Yok canım haddime mi düşmüş. Erkeklere sorduk kadınları. Onların gözünden yazıyorum. Her kadın birbirine benzemez ayrıca. Boşuna söylememişler. Kadın bir adamı vezir de yapar, rezil de. İstedim ki, ortaya eğlenceli keyifli bir kitap çıksın. Kadınları anlatsın ama herkes kendinden bir parça bulsun.. Kadınlar değerli varlıklar. En önemlisi anneler…Kadınlar hakkında ne isterseniz bu kitapta var. Hikayeler, fıkralar, eleştiriler ....Okuyun seveceksiniz. Benden söylemesi.

Liste Fiyatı: 150,00
Yayın Tarihi: 26.12.2019
ISBN: 9786051911212
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 82
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 95,91
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ah-su-kadinlar/526531.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:10583886/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner