banner
Ailemle Her Gün Bir Hadis Öğreniyorum

Ailemle Her Gün Bir Hadis Öğreniyorum

Peygamber Efendimizin (s.a.v.) hadisleri, saadet asrından kıyamete kadar, müslümanların her vakit karşılaşacakları problemlere ve bu problemlerin cevap ve çözümlerine yer vermektedir.

Hadisler, müslümanların günlük yaşamlarını, Allah'ın rızası ve Resûlüllah'ın isteği doğrultusunda tanzim eden hayat dersleridir. Bir müslümanm gerek şahsî hayatında, gerekse toplumsal ilişkilerinde duyarlı olması gereken tüm konulara, bu derslerde dikkat çekilmiş; yapması ya da sakınması icab eden söz, fiil, tavır ve davranışlar, talimatlar halinde, müslümanm eline verilmiştir.

"Ailemle Öğreniyorum" serisi içinde çıkardığımız elinizdeki eserde, her güne bir hadis konmak suretiyle 366 hadis biraraya getirilmiş ve her müslümanm sahip olması gereken temel değerlere yer verilmiştir. Hayatın gerçekleri ile inancın gereklerini dengeli şekilde yaşama geçirmenin yöntemleri üzerinde durulmuştur.


Son gezilen ürün bulunamadı.

Liste Fiyatı:
Yayın Tarihi: 01.03.2011
ISBN: 9789756476918
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 320
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15 x 21 cm

Bu üründen 41 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ailemle-her-gun-bir-hadis-ogreniyorum/252205.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:34358/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner