banner
Aileyi Şirketleştirmek

Aileyi Şirketleştirmek

Aile şirketlerinin akıl hocasından  şirket kurtaracak tavsiyeler
 
“Değerli Yılmaz Hoca yönetim ilkeleri ile ilgili öncü ve çağdaş yaklaşımlar paylaşıyor. Kurumsallaşmaya doğru ilerlerken mutlaka okumanızı tavsiye ederim.”
Tal Garih / Alarko- İnovasyon Direktörü
 
“Dr. Yılmaz Sönmez’in bu değerli kitabı, şirketlerin asırlar ötesine gidecek bir yol haritası ile birlikte aile şirketlerindeki yaşamışlıkları örneklerle sunarak âdeta “ibret alın, önlem alın” dercesine tüm aile şirketlerini uyarıyor.
Zuhal Mansfield / TMG Madencilik YKB
 
“Dünyada aile şirketlerinin dördüncü kuşağa geçişi sadece %4. Şirketlerin sürdürülebilirliğinin ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlayabilmemiz için gelin Dr. Yılmaz Sönmez’e kulak verin.”
Murat Kolbaşı / Arzum Ev Aletleri YKB
 
“Sevgili hocam kurumsal yapılanma yolculuğunda göstermiş olduğunuz destekler için sonsuz teşekkürler. İnsanoğlu için dengeyi bulmak ve dengede kalmak hiç de kolay değil iyi ki varsınız.”
Birol Celep / KFC Gıda YKB
“Aile şirketlerinin dağılması bir kader değildir, yeter ki zamanında önlem alınsın. Aile şirketlerinin akıl hocası Yılmaz Hoca, yine içimizden geçerek rehber niteliğinde bir eser yazmış.”
Adnan Dalgakıran / Dalgakıran Kompresör YKB
“Aile şirketleri danışmanı Dr. Yılmaz Sönmez tarafından kaleme alınan bu kitap, aile işletmelerinin sürdürülebilir büyüme yolculuğunda karşılaşabilecekleri zorlukları ve bu zorlukların üstesinden gelmek için izleyebilecekleri stratejileri ele alıyor. İçinde çokça yaşanmış hikâye, global ve ulusal örneklerden vaka analizleri, başarmak isteyen aile şirketleri için yol haritaları ve aksiyon setleri yer alıyor.”
Davut Doğan / Doğanlar Holding, Aile Şirketi Lideri

Liste Fiyatı: 280,00
Yayın Tarihi: 09.05.2024
ISBN: 9786051514741
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 256
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 8 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
154,00

Süper Fırsat?

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 386

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/aileyi-sirketlestirmek/682638.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11891947/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner