banner
Allah'ın Elçisi Hz. Muhammed (s.a.v.)'in Hayatı (İki Cilt Bir Arada)

Allah'ın Elçisi Hz. Muhammed (s.a.v.)'in Hayatı (İki Cilt Bir Arada)

O’na yolculuk yeniden başlıyor…

Mübarek hayatı en ince ayrıntısına kadar kayıt altına alınan Allah’ın Elçisi Hz Muhammed’in(sav) Hayatı, siyer ödüllü Salih Suruç’un kaleminden, tek cilt halinde ve zenginleştirilmiş metniyle siz değerli okuyucularla yeniden buluşuyor!

Ufuk peygamberinin tüm zamanı kucaklayan, sonsuz saadete çağıran tatlı sesinin, Allah’ın Elçisi Hz. Muhammed’in(sav) Hayatı isimli bu eserle yeniden yüreğinizde yankılandığını duyacaksınız. Peygamber Efendimizin hayatı, kronolojik bir disiplin içerisinde işlenirken, tarihi olaylar içerisinde O’nun ahlakî özellikleri de başarıyla vurgulanıyor. Gerekli noktalarda daha geniş açıklamalar için ayetler ve hadislere de yer veriliyor ve kabul edilmiş tefsir ve açıklamalar yolu ile konulara açıklama getiriliyor.

Tüm yönleri ile Hz. Peygamberin hayatını “okumak” için, Allah’ın Elçisi Hz. Muhammed’in(sav) Hayatı, belki de hayatınızın yeni bir dönüm noktasını oluşturacak!

Liste Fiyatı: 115,00
Yayın Tarihi: 20.05.2020
ISBN: 9786051141848
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 800
Cilt Tipi: Ciltli
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 8.597 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/allahin-elcisi-hz-muhammed-savin-hayati-iki-cilt-bir-arada/146969.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11316072/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>