banner
Alper Babam Kadar Güçlü müyüm?

Alper Babam Kadar Güçlü müyüm?

Çocukların yeni arkadaşı: ALPER
Alper; annesi, babası kız kardeşi ve sevimli kedisi Komikçe ile küçük bir kasabada yaşıyor. Hayatı yeni yeni tanıyor. Merak ediyor, sorular soruyor: “Babam kadar güçlü müyüm? Tüm oyunları ben kazanamaz mıyım? Oyuncakların Hepsi Benim Olmaz mı? Okula Gitmek Zorunda mıyım? Her Yemekten Yemem Gerekli mi?”

Bu kitaplarda Alper’in, yaramazlıklarına, deneyimlerine, öğrendiklerine şahit olacaksınız. Onun masum istekleri, safça soruları, bilmişlikleri hem güldürecek hem düşündürecek. Alper her çocuğun en yakın arkadaşı olacak… Onu sevmemek ne mümkün!..

Alper serisi okul öncesi çocukların karşılaşabileceği genel problemler üzerine kurgulandı. Bu kurguyla çocuğa ve ebeveyne yol göstermek hedefleniyor. Hikâye kahramanımız Alper, çocuklara olumlu bir özdeşim modeli olarak sunuluyor; yaşadığı maceralar ile problemlere doğru çözümler bulmaları konusunda çocukları yüreklendiriyor. Didaktik öğretilere ayak direyen çocuklar için kahramanlarımızın sunduğu çözümler eğlenceli ve kalıcı olacak. Ayrıca kitapların sonunda yer alan etkinlikleri çocuklar keyifle yapacak. Bu serideki hikâyeler çocuk gelişimi ve eğitimi uzmanı Nurşen Şirin tarafından çocuklar ve onlara değer veren tüm büyükler için yazıldı.

Liste Fiyatı: 60,00
Yayın Tarihi: 05.12.2018
ISBN: 9786051143743
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 32
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 20 x 26 cm

Bu üründen 931 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 38,61
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/alper-babam-kadar-guclu-muyum/251438.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1121861/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>