banner
Ana Tanrıça Gerçeği

Ana Tanrıça Gerçeği

Ana Tanrıça heykellerini yapan da, onlara tapan da insandır.
- Tapılan heykeller (putlar), insandaki "nefs" özelliğinin madde âlemindeki görüntüsü olan "Firavun" kavramı ile sembolleşmişlerdir.
- Tarihin yüzyıllardır bize gönderdiği ve tapınak duvarlarında bile kazınmış olan mesaj: "Kendini Bil" cümlesinde gizlidir. Niteki Kuran'da da aynı şeyden bahsedilir: "Nefsini Bilen, Rabbini Bilir".
- Ana Tanrıça Gerçeği bilimsel araştırmalarıyla sizi, Kutsal Kitaplar'ın bildirdikleriyle bağlantılı bilgi kaynaklarına ulaştıracaktır.
- Varoluşundan beri insanların ortak bir dili vardır ve o dilin adı da "Sevgi"dir. Bu dil, zaman öncesi, ve zaman sonrası dillerin birleştiği yelpazenin merkezidir. Bu duygunun karşısında gerçek ortaya çıkar. O gerçek karşısında da zaten "sen" ve "ben" diye bir kavram yoktur. Aslında "var" ve "yok" aynıdır.
- Ana Tanrıça Gerçeği aynı zamanda sizi sanat, estetik, mitoloji, din, felsefe ve psikoloji kavramlarıyla düşündürecek ve buluşturacaktır.

-

Liste Fiyatı: 0,00
Yayın Tarihi: 02.03.2001
ISBN: 9789757582601
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 240
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 16.5 x 23.5 cm

İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ana-tanrica-gercegi/31665.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:267934/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner