banner
Anarşi

Anarşi

Elinizdeki eserde, "Sadece Türkiye'nin değil, Batı Medeniyetinin ve bütün dünya ülkelerinin en mühim meselesi olarak gündeme alınmış bulunan anarşi hadisesi, İslam açısından değerlendirilmeye çalışılmıştır.

Anarşi ile günlük müşahhas vak'alar arasında temas kurularak, yerli yersiz polemiklere sebep olmaktan kaçınılmıştır. Zira batılı gizleyen şey, hakkın yeterince bilinmemesidir. Hakkın güzelliği yeterince gösterildiği takdirde, kavlen söylenmese bile batılın çirkinliği kendisinden bütün çıplaklığı ile ortaya çıkacak, sahteliği sırıtacaktır. Çünkü hak geldi mi batıl gider. Bu sebeple ayet ve hadislere dayanarak "Anarşi nedir, ona karşı ne gibi tedbirler alınmalıdır ve hangi çarelere tevessül edilmelidir.?" tespit edilmeye çalışılmıştır.

İlgili ayet ve hadislerin açıklamasını yaparken şahsi görüşlerden ve hatta zamanımızda yaşayan alimlerin yorumlarından mümkün mertebe kaçınılırak, selef ve klasik İslam alimlerinin görüşlerinden istifade edilmiştir."

Liste Fiyatı: 13,19
ISBN: 9789756407981
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 408
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 21.5 cm

Bu üründen 3 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/anarsi/82212.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:117132/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner