banner
Anı Koleksiyoncusu

Anı Koleksiyoncusu

Meksika’dan Malezya’ya, Bolivya’dan Güney Afrika’ya, Peru’dan Hindistan’a dünyanın en uzak noktalarına ayak basarak, birbirinden farklı pek çok ülkeye seyahat eden Haberci Belgeseli’nin acar kızı Meltem İnan, Anı Koleksiyoncusu’nda, yolculukları sırasında karşılaştığı zorlukları, olayları ve izlenimlerini aktarıyor.

On dokuz ülkeyi ve oralardaki anılarını bu kitapta buluşturan İnan, diğer gezi kitaplarından farklı olarak eğlenceli ve mizahi bir üslup kullanmış: ünlü Hollywood oyuncusu Richard Gere’e Hindistan’da baktığı kahve falı, Amazon Ormanlarında yediği geleneksel piranha yemeği, Endonezya’ya bağlı Mentawai Adası’nda yaşayan Şamanların hayvan bağırsaklarından kendisine yaptığı büyü ve Rusya’daki yer çekimsiz uçağında attığı taklaya kadar birbirinden ilginç ve çarpıcı anılar yer alıyor kitapta.

İnan, dünyayı bazen bir kabilenin sofrasından, bazen bir paraşütün ucundan, bazen bir şehrin ara sokağından, bazen bir jungle nehrinde yılanların, bazen tam tam seslerinin arasından anlatıyor.

Kitapta yer alan resimler, yurtiçi ve yurtdışındaki gazeteler, dergiler ve sergiler ile dünyanın en önemli fotoğrafçılarından olan, deneyimli gazeteci ve Haberci programının yaratıcısı Coşkun Aral’a ait...

"Anı Koleksiyoncusu bizi elimizden tutup, ulaşamadığımız yerlere götürüyor ve göremeyeceğimiz ayrıntıları anlatıyor. Okuyucuya tadına doyulmaz bir gezinti yaptırıyor."
Mehmet Ali Birand

"Dünyanın çok farklı ve ilginç bölgelerinin gezildiği, eğlenceli ve keyifli, aynı zamanda duygulu, iz bırakan, sıradanlıktan uzak anıların yer aldığı bir kitap yazmak ve seyahat edilen ülkelerle ilgili ayrıntılı bilgiler verilirken okuyucuya yazarla adeta yol arkadaşlığı yapıyor keyfini yaşatmak ne güzel.."
Güneri Cıvaoğlu

Liste Fiyatı: 21,30
Fotoğraf: Coşkun Aral
Yayın Tarihi: 01.03.2006
ISBN: 9789758729982
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 232
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 16.5 x 24 cm

Bu üründen 30 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ani-koleksiyoncusu/78645.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:290400/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner