banner
Anılarla Diyet

Anılarla Diyet

Yarın sabah tartılacaksınız. Belki kilonuz hiç değişmemiş belki de kendinizi kilo almış bulacaksınız. Sakın pes etmeyin. Sakın... Pes etmeye hazır olmayın. Diyetisyeninizden beslenmeyi öğrenin, biran önce zayıflamayı değil.

Verdiğiniz kilolar “pastırma yazı” gibi olmasın. Kilo verirken olumsuz beslenme alışkanlıklarınızı değiştirin. Hiç bir besin keskin bıçak değildir. Yasak diye bir şey yoktur. Hayatımızı kendimize zehir etmeden, sosyal yaşamımızdan ödün vermeden sağlıklı bir şekilde kilo vererek beslenmeyi öğrenin. Önemli olan canınızın çektiği her şeyden yemek! Ama dozunu bedeninizin ihtiyaçlarına göre ayarlayarak.

Beslenme acıktıkça yemek susadıkça su içmek değildir. Sağlıklı yemek yerken tadından ve çeşitlilikten vazgeçmek zorunda değilsiniz. Olmayın da. Bu şekilde beslenerek beslenmeyi zevk haline dönüştürebilirsiniz. Hayat SİZİN! Onu kaliteli geçirip geçirmemek sizin elinizde. Lütfen kendiniz için harekete geçin! Bahaneleri kaldırın. Her gece yarın başlamaya karar verip ertesi güne, bir ertesi güne ertelemeyin! Sorun sizsiniz!

Harekete geçmek için birşeylerin geçmesini beklemeyin... Zaman sizin aleyhinize işliyor. Çok vaktiniz yok ve her geçen gün işiniz zorlaşıyor! Kendi hayatınızla ilgili kararı kendiniz vereceksiniz. Verebilirsiniz değil mi? Haydi şimdi BAŞLAMA ZAMANI !

Liste Fiyatı: 9,26
Yayın Tarihi: 27.06.2014
ISBN: 9786054266715
Dil: TÜRKÇE
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 20 cm

Bu üründen 15 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/anilarla-diyet/343182.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:309616/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner