banner
Anlayarak Pratik Hızlı Okuma & Sınavlara Hazırlananlar İçin

Anlayarak Pratik Hızlı Okuma Sınavlara Hazırlananlar İçin

Sınavlara hazırlanırken, sınırlı bir zamanda bilginizi tazelemek, bilmediklerinizi öğrenmek zorunda kalıyorsunuz. Pek çok kimse, zaman darlığı nedeniyle, okuması gerekenleri okuyamıyor. Bazı metinlere de, üstünkörü bakmak zorunda kalıyor.

Bu kitapta, ilk adımda, okuma hızınızı artırmak için uygulanması kolay pratik ipuçları verilmektedir. İkinci adımda okuduklarınızı daha iyi kavramanız için bazı yöntemler önerilmektedir. Daha da hızlı okumanız

gerektiğinde kullanmanız için, tarama tekniği ile fotoğraflayarak okuma tekniği de verilmektedir.

Türkiye’de anlayarak hızlı okuma konusunda ilk kitabı yazan, Türkçenin dil yapısına uygun ilk hızlı okuma bilgisayar programını hazırlayan, hızlı okuma konusunda ilk Türkçe internet sitesini kuran Dr. Muhsin Kadıoğlu, bu eserinde, son derece az zamanı olanlara pratik hızlı okuma teknikleri öneriyor.

Bu eserde verilen 10 günlük programı uyguladığınızda, az zamanda çok okumayı ve okuduklarınızı da iyi derecede kavramayı öğrenebilirsiniz.

Liste Fiyatı:
Yayın Tarihi: 06.07.2011
ISBN: 9786055711405
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 240
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 10.5 x 19 cm

İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/anlayarak-pratik-hizli-okuma-sinavlara-hazirlananlar-icin/257946.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:14475/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner
Son Gezdikleriniz
Bi Ters Bi Düz