banner
Annemin Ardından

Annemin Ardından

Bu duygusal roman, annesinin genç yaştaki kaybını kabullenemeyen bir çocuğun yaşadıklarını anlatıyor. Ailenin annesinin ani kaybının ardından Sam, ablası ve babası hayatlarına devam ederler. Herkes Sam’in olayın bilincine varamadığını düşünür. Oysa Sam annesini kaybettiğinin farkındadır, onun tek sorunu annesiyle haberleşememektir. Annesinin dolabında cep telefonunu bulan Sam, onun el yazısıyla yazdığı bir numaraya mesaj atarak, annesine ulaşmaya çalışır. Sam’in sürükleyici macerasını okurken zaman zaman gözyaşlarınızı tutamayacaksınız.
İş Kültür Yayınları’nın Gençlik Serisi’nde yer alan Annemin Ardından Sam’in hikâyesinde aslında sevdiklerini kaybeden herkesi anlatıyor. Yazar, Carl Jung’ın psikoloji teorilerinden hareketle böyle büyük bir kayıpta neler yaşanacağını ve sağlıklı bir sona hangi yollardan varılabileceğini araştırıyor.

Liste Fiyatı: 9,26
Yayın Tarihi: 09.11.2007
ISBN: 9789944881869
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 240
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15.5 x 23 cm

Bu üründen 74 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/annemin-ardindan/101431.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5271/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner