banner
Antika Dünyasında Yolculuk

Antika Dünyasında Yolculuk

Antika Dünyasında Yolculuk, antika severlerin ve koleksiyonerlerin heyecanla, merakla okuyacakları özel bir rehber kitap. İnsanın yolculuğu nesnelerin yolculuğuyla birlikte gelişiyor, ilerliyor. Emine Nilgün Yurtsever Aşure ve Cunda’da Yolculuk adlı kitaplarından sonra bir antikacı olarak antika kültürü üzerine kaleme aldığı bu özgün çalışmasıyla okurlarını selamlıyor.
* * * 
Antika derin bir okyanus. Ben bu okyanusta ulaşabildiğim adalarda antikayla yaşamayı, antikanın keyfine varmayı, onun faydalarını öğrendim. Yaklaşık 20 senedir Antikacı Dükkânı’nda bu okyanusun derinliklerine daldım. Bu bilgileri antika severlerle paylaşmak ve bu yolculuğu daha da keyifli bir hale getirmek için Hüma ile beraber Mardin’den çıktık yola. Ayvalık, Berlin, İstanbul güzergâhında Hüma’nın on dört senelik antikalarla yolculuğu sırasındaki gelişimini ve vardığı noktayı okuyacaksınız. Antikayla ilgili bilgileri, paralel yaşam programlarında ‘kader’ olgusunu, aşk ve hasret ilişkisini izleyeceksiniz.

Liste Fiyatı: 300,00
Yayın Tarihi: 02.03.2019
ISBN: 9786052027349
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 166
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 14 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 210,45
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/antika-dunyasinda-yolculuk/494423.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:8136591/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner