banner
Antranik Paşa

Antranik Paşa

Tamamen gerçeklere sadık, özlü bir metin oluşturmaya ve özel görüşlerimi saklı tutmaya özen gösterdim. Ermeni tarihinin tartışmalı olan sorunlarına yaklaşırken nesnel davrammaya çalıştım. Ermeni Hareketi'nin trajik bir kahramanlık boyutlarını anlaşılır bir dille gözler önüne seren bir kitaba ihtiyaç olduğuna inandım. Umarım kitabı bu boşluğu dolduracak, ilgilenen tüm araştırmacıların dikkatlerine değer bulunacaktır."

Kitap, Antranik Paşa'nın anıları etrafından tarihi olguları Ermeni cephesinden sunmaktadır. Ön yargılı okunan tarihi elden geçirmek için son derece kapsayıcı bir belgesel olarak 1880 ve 1920 dönemini orjinal resimleriyle birlikte vermektedir.

Kitap, "önce öğren sonra eleştir, kabul et ya da karşı çık" prensibini savunan, özgürlükçü, aydınlanmacı ve içerdiği konuları tartıştıracak bir eserdir.

Liste Fiyatı:
Yayın Tarihi: 12.01.2004
Orijinal Adı: Zoravar Antranik Yev Hay Heğapokhagan Şarjumi
ISBN: 9789758245406
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 289
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 23.5 cm

Bu üründen 44 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/antranik-pasa/57080.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:92857/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner