banner
Araba Aldım Kadın Oldum

Araba Aldım Kadın Oldum

"Kırmızı ışıkta durdum. Yanımdaki arabanın şoförü bir şey söylüyor gibi geldi. Camı tamamen açıp dikkatli bir şekilde baktım, ne söylediğini anlamak için. "Çok güzelsin yavrum!" dedi. O güne kadar sadece sakattım, araba alınca birden kadın olmuştum. Güldüm, teşekkür ettim. Adam şaşırdı.
Heyecandan her yanım titriyordu. Otuzbeş yaşımdaydım ve hayatımda ilk kez bir erkek bana laf atıyordu. Sonradan düşününce bunun aslında bir taciz olduğunu, başka bir kadının kızacağı bir şeyden hoşlandığımı fark ettim.

Yıllardır sokakta yürürken sadece alay etmek amacıyla, "Bak topal geçiyor!", "Vah vah pek de güzelmiş" gibi laflar atmıştı bana erkekler. Oysa şimdi kadın olduğum için laf atıyorlardı.
Tacizden hoşlanıyor olmamı kimselere anlatamıyordum. Utanç verici bir şeydi ama hoşlanıyordum işte!"
"www.bianet.org'ta yazılarını okuduğum "sakat bakış"ın yazarı Nazmiye Güçlü'yü tanıdığım için mutluyum. O da "Sakatım ve mutluyum" diyor. Siz muhtemelen sakat olup da mutlu olunamayacağını düşünüyorsunuz, itiraf edeyim ben de öyleydim... Gazetelerde yazıları çıkan, Sakatlar Derneği ve İnsan Hakları Derneği'nde aktif olarak görev alan Nazmiye Güçlü'yü dinlerken bilmeden yaptıklarımdan utandım"
Elif ERGU (Vatan)

Liste Fiyatı:
Yayın Tarihi: 22.11.2004
ISBN: 9789758823550
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 245
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 36 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/araba-aldim-kadin-oldum/63636.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:241430/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner