banner
Arda’nın Rüyası

Arda’nın Rüyası

Arda tablet oyunları meraklısı bir çocuktur. Bir gece yatağında oyun oynarken uyuyakalır. Uyandığında karşısında “Degman”, “Gıdik” ve “Zekavet”i görür. Bu üç kahraman Arda’nın tablet oyunundaki kahramanlardır. Bir büyü sayesinde oyundan çıkıp Arda’nın yanına gelmişlerdir. Çok önemli bir görev vardır ve Arda’yı tabletin içindeki oyuna götürmek isterler. Arda görevi kabul eder. Tekrar büyü yaparlar ve üç kahramanla birlikte Arda tablet oyununun içine girer.
 
“Tabletin içindeki oyun dünyası nasıl bir yerdir? Arda bilmediği bu dünyaya ne yapacaktır? Arda’nın görevi tehlikeli midir? Arda’ya kimler ve nasıl yardım edecektir? Görevin sonunda Arda başarılı olacak mıdır?”
 
Bu soruların bütün yanıtları ve çok eğlenceli bir macera “Arda’nın Rüyası” kitabında sizleri bekliyor çocuklar. Keyifli ve zevkli okumalar diliyoruz.

Liste Fiyatı: 70,00
Yayın Tarihi: 13.06.2019
ISBN: 9786057647108
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 40
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 16 x 24 cm

İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ardanin-ruyasi/506688.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:9016926/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner