banner
Arka Koltuktaki Kız

Arka Koltuktaki Kız

Babasını tanıma fırsatı hiç bulamayan Nina, hayatı boyunca bunun ezikliğini yaşamış, orta yaşların başında bir kadındır. Her zaman sorunlarından bahseden zor bir anneye sahiptir ve sevgisiz bir hayat yaşamaktadır. Yapayalnız hayatını paylaşabileceği düşüncesiyle evlendiği adam onu ilgisizliği ile düş kırıklığına uğratmış, evliliğinde de aradığı mutluluğu yakalayamamıştır.
Nina bitmekte olan evliliğini düzeltmek ve kocasının dikkatini çekebilmek için kadınca küçük bir oyuna başvurur: Kılık değiştirmek ve onun karşısına farklı ve seksi bir kadın olarak çıkmak..Her hafta aynı gün, aynı sinemanın aynı salonunda oynanan bu küçük oyun, Nina'yı ve onu tanımayan kocasını heyecanlandırmakta; fakat bu giderek iki taraf için de, acı verici bir hale dönüşmeye başlamışır.

Bir aktris, senarist ve dram yazarı olan Françoise Dorner'in ironik bir dille yazdığı ve ilk romanı olan Arka Koltuktaki Kız, 2004 Goncourt İlk Roman Ödülü'nü kazanmıştır.

Liste Fiyatı: 10,00
Çevirmen: Ayşen Özışık
Yayın Tarihi: 17.04.2006
ISBN: 9789944986076
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 143
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 29 adet satın alınmıştır.


Ä°lgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin ÃœyeliÄŸi Hemen BaÅŸlat
Platine Özel Fiyat: 7,20
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/arka-koltuktaki-kiz/80743.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:146490/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner