banner
Aşık Olmak İşin Kolay Yanı (Cep Boy)

Aşık Olmak İşin Kolay Yanı (Cep Boy)

Ben William Fisher. Size her şeyi bütün ayrıntılarıyla anlatacağım, hem de en başından…
Onu görür görmez düşündüğüm ilk şey hayatımın kadını olduğuydu.  İlk başta, tıpkı âşık olan her insan gibi ayaklarım yerden kesilmişti. Her şey mükemmeldi, adeta birbirimiz için yaratılmıştık. Sonrası mı? Sonrasında işlerin pek de düşündüğüm gibi gittiği söylenemez... Anlatacaklarım belki size de tanıdık gelecek… ve belki de bizim hikâyemiz, aslında sizin hikâyeniz ve hatta hepimizin hikâyesi… KİM BİLİR!
“İçten, sürükleyici, acısıyla tatlısıyla çok eğlenceli.”
-Jenny Colgan
“Yanlış görünen, ama tamamen iyi hissettiren bir aşkın hikâyesi. Bu kitap doğru yerde, doğru zamanda sizi sıkıca saracak.”
- Louise Candlish 
“Dokunaklı, eğlenceli ve gerçek! Andy Jones'un bir aşkın sonrasında neler olduğunu anlattığı bu romanı biran kahkahalar attırıyorsa, bir sonraki anda ağlatıyor.” 
Jane Costello 
“Âşık olmak, âşık kalabilmek, sürprizler, beklentiler, uyum, tavizler ve aklını kaçırmadan ya da yanındakine zarar vermeden bunların tümüyle baş etmek hakkında yazılmış, inanılmaz olaylar örgüsü olan mükemmel bir kitap.”
-Daily Mail
 

Liste Fiyatı:
Çevirmen: Uğur Mehter
Yayın Tarihi: 06.06.2016
ISBN: 9786059144469
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 432
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 10.5 x 17 cm

Bu üründen 35 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
banner
banner
banner
loading
banner
banner