banner
Aşk ve İlişkiler Astrolojisi

Aşk ve İlişkiler Astrolojisi

Yıldızlar aşkın pusulasıdır. Peki ya ilişkilerin sırrı nedir? Yoksa hayatımızı yöneten, hayatımıza yön veren en önemli şey aşk mı? Astrolog Sema Kılıç (Semavii), bu ilk kitabında sizi astrolojiye, aşka ve ilişkilere dair benzersiz bir yolculuğa davet ediyor.

“Aşk ve İlişkiler Astrolojisi”nde “Temel Astroloji”, yani burcunuz, yükselen burcunuz, ay burcunuz, zıt burcunuz, gezegenler ve açılardan “Aşk ve İlişkiler”e dek çeşitli bilgiler edineceksiniz. “Yıldızlar aşk için ne diyor?”, “Hangi burçlarla iyi anlaşırsınız?”, “Sevgilinizin burcu ne diyor?”, “Evlilik ne zaman?” ve “Kadersel aşk, ruh eşi nedir?” gibi merak edilen pek çok soruya yanıtlar bulacaksınız.

Kitabın “Ünlülerin Aşk Analizi” bölümünde ise “David Beckham - Victoria Beckham”, “Yılmaz Erdoğan - Belçim Erdoğan”, “Kıvanç Tatlıtuğ - Azra Akın”, “Johnny Depp - Vanessa Paradis”, “Bülent Ecevit - Rahşan Ecevit”, “Monica Belluci - Vincent Cassel”, “Paul Newman - Joanne Woodward”, “Cem Yılmaz - Ahu Yağtu”, “Çağla Şıkel - Emre Altuğ” ve “Prens Charles - Camilla” üzerine yapılmış özel aşk analizleri sizi bekliyor.

“Aşk ve İlişkiler Astrolojisi” kitabıyla yıldızlara doğru yolculuğa çıkmaya, kendinizi ve aşk hayatınızı keşfe çıkmaya hazır mısınız?

Liste Fiyatı: 375,00
Yayın Tarihi: 20.02.2024
ISBN: 9786052027523
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 376
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 327 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
300,00

Genellikle 4-6 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 114

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 270,00
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ask-ve-iliskiler-astrolojisi/311562.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11853428/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner