banner
Astroloji Atlası (Su Burçları)

Astroloji Atlası (Su Burçları)

SU grubu, tavırları sürekli değişen insanları temsil eder. YENGEÇLER, AKREPLER ve BALIKLAR’ı anlatacağımız bu cildimizde, onların gizli kalmış özelliklerini bulacaksınız. Her burcun pozitif ve negatif yönlerini görerek, bilmediğiniz pek çok noktada terslikleri olumlu hale getirebilecek ipuçları da elde edebileceksiniz. Yönetici gezegenleri Ay, Plüton ve Neptün’ün doğum haritalarında ne anlamlar taşıdığını görünce belki de şaşıracaksınız.

Burçlar Aleminde Suyun Akışı Ne İfade Ediyor?
Su burçlular, hayal güçleri oldukça geniş, sezgileri çok güçlü ve yaratıcı kişilerdir. Su grubu burçlarda doğanların en önemli özelliği, olaylara yaklaşımlarının son derece duygusal olmasıdır. Sertlikleriyle tanınan ve çekinilen Akrepler’in hareket planlarında bile, duygu yüklerinin taşkınlığı yatar. Mekanik olmayı hiç sevmediklerinden dolayı özellikle mantıklarını geri planda tutmayı tercih ederler. Duyguların onlara hayatı dolu dolu yaşamak için verilmiş nimetler olduğunu düşünürler. Çoğu zaman üzüleceklerini bilseler bile aşk ve sevgi için, olumsuz bir ilişkiye dalmayı göze alabilen, gözü pek tiplerdir. Ama iş yaşamında bunu yapmazlar. Çok hassas ve yoğun duygular taşırlar. Çabuk kırılabilen ve yapılan hiçbir şeyi kolay unutmayan Su grubu insanı, biraz da kincidir. Bu denli duyguları yoğun insanların şüphesiz hayal güçleri de oldukça geniş, sezgileri çok güçlü olacaktır. Yaratıcılık potansiyellerinden ötürü sanat dallarında çalışmayı tercih edebilirler. Akrepler hariç, parayla araları pek iyi sayılmaz. Sanatçıların ve yaratıcılıkları kuvvetli kişilerin doğum haritaları incelendiğinde genellikle ya Su grubundan bir burçtan olduğu, değilse bile Su burçlarından güçlü etkileşim aldığını görebilirsiniz.

Onları en iyi anlayanlar yine bu grubun Su elemanı Yengeç, Akrep ve Balıklar’dır. Diğer burçtaki kişilerle iletişim kurması ve aynı frekansı tutturması güç olabilir. İki Su grubunun ilişkisinde duygular çok önemlidir. Birbirlerine karşı çok korumacı, rahat ve dikkatli birer partner olabilirler. Aslında, bu güçlü duygular aynı zamanda ters bir etki de yaratabilir. Küçük oyunlar ilişkiyi tamamen mahvedebilir.

Liste Fiyatı: 258,70
ISBN: 9789755213835
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 192
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16.5 x 23.5 cm

Bu üründen 25 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 193,38
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/astroloji-atlasi-su-burclari/15836.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:261233/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner