banner
At Sineği

At Sineği

Koparılan her bir takvim yaprağı, hayat sayfamızdan bir günün daha uçup gitmesi demekti. Bitmek bilmeyen isteklerimiz üzerine kurulu hayatımız, bir gün sonlanacaktı oysa. Hiçbirimiz bu sonun ne zaman olduğunu bilmiyorduk. Hayatımız olabildiğince sıradanlığıyla devam ediyordu.
 
Oysa insana bu dünyada başrol verilmişti. Geri kalan her şey bizim fâni dünyadaki rolümüzü en mükemmel şekilde yapabilmemiz için var olan birer figürandı. Geçici heveslere kapıldık ve asıl rolümüzü unuttuk...

At sineği, Sokrates’in kendini ifade etme biçiminin bir adıydı. Öğrencisi Platon, ölümüne yakın bir zamanda ona şöyle bir soru sormuş:

“Gelecek nesillere seni nasıl anlatayım?”

O da:

“At sineği idi, dersin” diye öğrencisini şaşırtan bir cevap vermiş. At sineği, Sokrates’in kendini ifade etme biçimidir. Bu sinek atlara konar, onları rahatsız eder ve onları yerinden Kıpırdamaya zorlayıp harekete geçirir.

Bizler de dünya hayatında kalıcı izler bırakmak istiyorsak, rolümüzün detaylarını iyi öğrenmek ve hayattaki rolümüzü en iyi şekilde oynamak zorundayız.

Elinizde tuttuğunuz kitap, bize bu rolü hatırlatmak istiyor.

Liste Fiyatı: 104,00
Yayın Tarihi: 21.05.2020
ISBN: 9786257892957
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 160
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 47 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 56,16
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/at-sinegi/541798.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11228448/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner