Atam Çok Teşekkür Ederim

“Ona minnet duymak için o kadar çok neden vardı ki… Cennet vatanımı, oturduğum güzel sırayı, özgürlüğümü, geleceğimle ilgili hayaller kurabilmemi, hatta, leğenle karda kayabilmemi ve daha birçok şeyi Atatürk’e borçlu olduğumu biliyordum”
Gökşen Öğretmen, Çınar ve arkadaşlarına, sıradışı, “ödev olmayan” bir ödev verir: Öğrenciler, Atatürk’le ilgili “kalplerinden geçen” bir konu başlığı belirleyecek ve çalışmalarını 23 Nisan’da okulda sunacaklardır.
Atatürk’le ilgili her çalışma keşiflerle dolu bir yolculuktur. Çınar da çıktığı bu anlam dolu yolculukta, Kurtuluş Savaşı’na katılan büyük büyük dedelerinin mektuplarıyla yeni gerçekler keşfedecek, Atatürk’ün çok yönlü dehasıyla biçimlenen kurtuluş mücadelesine ve gerçekleştirdiği devrimlere yönelik kalbine ve bilincine işlenen bir bakış açısı kazanacaktır.
Nilay Şanlı’nın okul ve aile yaşantısı içinde kurguladığı bu kitap, yer yer mizahi ve duygu dolu anlatımıyla çocukları Atatürk’ün ilke ve eylemlerini kendi kalplerinde keşfetmeye davet ediyor.
Liste Fiyatı: 150,00TL
Yayın Tarihi: 30.09.2025
ISBN: 9789752215214
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 112
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.3 x 19.5 cm
Bu üründen 8 adet satın alındı.

İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
107,81TL
Kazanacağınız Puan: 216
24 Saatte Kargoda
Stokta 2 ürün var
Platin Üyelere Özel Fiyat 99,19TL
Okuma Listeleri:
1 kişi
0 kişi
0 kişi