banner
Atatürk Gibi Düşünmek

Atatürk Gibi Düşünmek

Atatürk… O ne insanüstü bir varlık ne de ulaşılması imkansız bir şahsiyetti. Etten, kemikten, içimizden biri, annesinin sarı Mustafa’sı, bizim Mustafa Kemal’imiz… Kendini milletine adamış, dertli, yorgun fakat asla umutsuz değil. Tüm ümidini gençliğe bağlamış, en büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti’ni Türk gençliğine emanet etmiş bir lider… Bugün, onun ölümsüz fikirleri bu milletin damarlarında can buluyor.
 
Onun ölümsüzlüğü, ileri görüşlülüğünden kaynaklanıyor. Bir gün Cumhuriyet’in tehlikeye düşme ihtimalini öngörmüş, istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşecek Türk gençliğine, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağı imkan ve şeraiti düşünmemesini öğütlemiştir.
 
Bu vazifeye atılmak içinse Mustafa Kemal Atatürk’ü büyük bir fikir insanı olarak anlamak gerekir.
Onun özgün sözlerinden oluşan bu kitabı sizlerle buluşturmayı bir görev biliyor, onun düşüncelerinin genç zihinlere yayılmasına vesile olmaktan onur duyuyoruz. Bizler, onun gözlerindeki Cumhuriyet ışığıyla aydınlanıyoruz ve de aydınlanmaya devam edeceğiz.
 
“Beni görmek demek behemehâl yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfidir.” Mustafa Kemal ATATÜRK

Liste Fiyatı: 150,00
Derleyici: Nazlı Çelik
Yayın Tarihi: 19.04.2019
ISBN: 9786059915502
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 208
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 63 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 105,45
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ataturk-gibi-dusunmek/425890.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:8650893/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner