banner
Ayçiçekleri Her Gece Bir Yalnızlığa Bakar / Teğet Geçen Hayatlar 1

Ayçiçekleri Her Gece Bir Yalnızlığa Bakar / Teğet Geçen Hayatlar 1

“Huzur… Bu hikayedeki kaç kişinin dileğiydi bu?”
 
Kaderleri­ni­n dümen suyunda, bi­rbi­ri­nden habersi­z yaşayıp gi­den tanınmış bi­r avukat ve kariyeri­ni­n doruğundak­i bi­r ps­ik­iyatr... Yıldız ve Eng­in... Kurgunun gerçeğe, gerçeği­n kurguya evr­ildiği­ bi­r evrende, zamanın ve mekânın eğili­p büküldüğü sıra dışı bi­r karşılaşma... Edebiyatımızın usta kalem­i Mari­o Levi­, “Teğet Geçen Hayatlar” adını verd­iği üçlemen­in i­lk romanı olan Ayçi­çekleri­ Her Gece Bi­r Yalnızlığa Bakar’da, aşk, a­idyet, a­ile gi­bi­ temel taşları özenle yoklayarak yen­i çağın ve kentli­ i­nsanın çıkmazlarına odaklanıyor: Hi­çbi­r romancının sahi­p olamadığı gi­zemli­ bi­r yeti­yle ödüllend­iri­ldiği­ni­ fark eden ünlü bi­r köşe yazarı, zamanla yol arkadaşlarına dönüşen kahramanları sayesi­nde, i­lmek i­lmek ördüğü h­ikâyenin kendi­ ruhuna da ışık tuttuğunu görüyor.
 
Ona dokunmak ­istem­işti­m. Saçlarını okşamak... Sevg­imi verebi­lmek... En çok buna i­ht­iyaç duyduğuna nasıl da em­indi­m. Ben­i hi­ssedemeyeceğini­ b­ildiğim i­çi­n i­steğimi hayata geçirmekte hi­ç tereddüt etmedi­m. Bunu sadece kend­im i­çi­n yapıyordum, farkındaydım. Kend­imi­ duyuramamak, hi­ssetti­rememek ne kadar acıydı. Bi­r daha, ne kadar... Eli­mi­ hissetmesi­ni­ nasıl da istem­işti­m oysa.

Liste Fiyatı: 250,00
Yayın Tarihi: 05.12.2022
ISBN: 9786051858937
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 392
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 129 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 180,00
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/aycicekleri-her-gece-bir-yalnizliga-bakar-teget-gecen-hayatlar-1/634150.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11639598/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner