banner
Baba Özlemi

Baba Özlemi

Çocukların babalarıyla olan bağlantıları hayatta en az değerlendirilen, en az anlaşılan ilişkidir. Baba Özlemi, çocukların yaşamında babaların önemine dair çok önemli bilgi ve deneyimleri içeriyor. Bu kitap, çocukken 'baba kaybı'nı; babalarının yaşamlarında gerçek anlamda var olmadığı ya da fiziksel anlamda var olup, duygusal anlamda çok uzaklarda olduğu durumları yaşayan büyükler içindir. Ve bu kitap, böyle çocukların ve büyüklerin yanındaki insanlar içindir.

Aile psikologu Dr. Beth Erickson size, baba yokluğunu çevreleyen acıyı nasıl teşhis edeceğinizi, doğrulayıp nasıl kendinize itiraf edeceğinizi ve nasıl iyileştireceğinizi gösteriyor. Dr. Erickson, kadın ve erkekler üzerine tamalayıcı vaka çalışmalarının yanısıra, babasının ölümünü kabullenmekte verdiği kendi mücadelesini de paylaşarak, size iyileşme süreci boyunca rehberlik ediyor. Kitapta yer alan diyalogları okuduktan ve eylem egzersizlerini tamamladıktan sonra, ruhunuzdaki boşluğu dolduracaksınız ve bu yolculuktan babanızla aranızdaki ilişkiyle ve kendinizle barışık olarak çıkacaksınız.

Liste Fiyatı:
Çevirmen: Serpil Demirtaş
Yayın Tarihi: 27.05.2004
Orijinal Adı: Longing For Dad
ISBN:
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 258
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 28 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/baba-ozlemi/59855.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:98135/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner