banner
Başarılı Müzakere Teknikleri

Başarılı Müzakere Teknikleri

Bazı insanlar karşılıklı görüşmelerde işi bağlayıp satışı gerçekleştirdikleri veya konuşulan konulardaki isteklerini kabul ettirdikleri halde, bazılarının ise konuşulan konuları daha karmaşık, içinden çıkılmaz hale getirip işi veya olayı kilitlediklerine dikkat ettinizmi? İşte bu iş bitirip konuyu kendi istediğiniz şekle getirmek, müzakere sanatındaki başarınıza bağlıdır.
İş dünyasındaki uzlaşma, genellikle olması gerektiğinden daha karmaşıktır. Kendinizi büyük düşünmeye hazırlamazsanız, bütün konularda en üst noktayı hedeflemezseniz, olayı sizin için en verimli biçimde bitiremezsiniz. Bir uzlaşmada; bütün kuralların, sayıların ve tahminlerin her an değişebileceğini hesaplamak ve kendinizi, değişen durumlarda da konuya hakim olmaya hazır hale getirmek zorundasınız.

Bu kitapta, bir müzakerenin değişen durumlarında teklif ve karşı tekliflerde bulunmayı, işin önemini açığa çıkaracak sorular sormayı, anlaşma için orta noktada buluşmayı, hamle yapma veya geri adım atmayı, itirazlara iş bitirici cevaplar vermeyi ve müzakerenin kendi şirketinizin istediğine en yakın şekilde bir anlaşma ile neticelenmesini öğreneceksiniz.

Liste Fiyatı: 12,04
ISBN: 9789757701569
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 184
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 16 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/basarili-muzakere-teknikleri/31614.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:267910/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner