banner
Baştan Çıkarıcının Günlüğü

Baştan Çıkarıcının Günlüğü

Erotizm Aklın Yatağında..

Soren Kierkegaard’ın yarattığı unutulmaz Johannes, kadın-erkek ilişkileri konusunda bir uzman; en küçük jestten derin felsefi
anlamlar çıkarıyor, yargısını hem edebi hem felsefi bir dille gerekçelendiriyor: Bir kız sokakta yürüyor. Bu ne anlama gelir?
Kızın nişanlısına bakısı, akrabalarını gördüğünde yüzünün aldığı hâl neye işaret ediyor? Johannes’in tüm şeytani dikkati bu davranışlara odaklanmış durumda. Acaba bastan çıkarmanın ilk aşaması nedir? Aşk nerede başlıyor? Kierkegaard, insanın erotik davranışını aklın yatağına yatırıyor.

Bastan Çıkarıcının Günlügü, yalnızca keyifli bir anlatı değil; klasik romanın tüm olanaklarını kullanırken, erotizmin tarihsel birikimini de didikleyen bir düşünce kitabı, bir ironi başyapıtı. Büyük ask anlatılarına göndermelerle dolu essiz bir okuma şöleni.

Liste Fiyatı:
Çevirmen: Gökhan Doğru
Yayın Tarihi: 13.07.2012
ISBN: 9786056309427
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 184
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 12.5 x 19.5 cm

Bu üründen 34 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bastan-cikaricinin-gunlugu/279083.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:48717/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner