banner
Belirsizlik ve Değişimden Korkmadan Yaşamak

Belirsizlik ve Değişimden Korkmadan Yaşamak

Bir gün öleceğimizi bile bile, yaşama nasıl dört elle sarılabiliriz?
Zor zamanlarda yaşıyoruz. Doğaya hükmederek daha güvende yaşamak için kurduğumuz medeniyet, tüm parçalarıyla bizi ele geçirdi ve boğmaya başladı. Toprağı, havayı, suyu zehirledik ve şimdi de hep birlikte bu zehrin içinde yaşamımızı sürdürmeye çalışıyoruz. Korkuyoruz çünkü işler umduğumuz gibi ilerlemiyor ve güvenlik arayışımız, korkularımızı tetikliyor. Telafi mekanizmaları artık bizi avutmaya yetmiyor. Peki, bu gerçeğin içinde yaşarken, öngörülemezlik ve belirsizlikle nasıl dost olabilir ve bunları yaşamlarımızı dönüştürmenin araçları olarak nasıl kabullenebiliriz?
Çoksatan kitapların yazarı, budist rehber Pema Chödrön “Belirsizlik ve Değişimden Korkmadan Yaşamak” kitabında “Üç Taahhüt” adıyla bilinen budist öğretileri, farklı inançlardan ve kültürlerden gelen okurlar için anlaşılır şekilde aktarıyor. Bu öğretiler, okurlara, bilinmeyene doğru adım atmayı ve insan olmanın güvencesizliğini korkusuzca kucaklamayı öğrenmek için bir bilgelik hazinesi sunuyorlar. Yazarın çağrısına kulak verirsek, sadece açık yürekli bir yaşam sürmenin ne kadar iyi hissettirdiğini görmekle kalmaz, aynı zamanda çevremizdekilere yardım etmenin ve onları da hayatın güzelliğinden büyülenmeye davet etmenin armağanlarını fark edebiliriz.

Liste Fiyatı: 150,00
Çevirmen: İlknur Urkun Kelso
Yayın Tarihi: 25.04.2024
Orijinal Adı: Light on Yoga
ISBN: 9786259864297
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 152
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 3 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
117,00

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 234

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 105,30
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/belirsizlik-ve-degisimden-korkmadan-yasamak/681280.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11885045/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner