banner
Ben Atatürkçü Değilim (1-G-52)

Ben Atatürkçü Değilim (1-G-52)

Gerici olmayan halkımızı, gericiliğin ve yobazlığın baskısı altında tutup ona göz açtırmak istemeyen dar kafalı çıkarcılara, ümmetçilere karşı yaşamı boyunca amansız bir savaşın içindeki usta yazar Nadir Nadi, aydın olması gereken kişilerin de kimi zaman gizli, kimi zaman açıkça bu çıkarcıların yanında yer aldıklarını görünce 'Ben Atatürkçü Değilim' demekten kendini alamamış.

'Ben Atatürkçü Değilim' sözleri, yüksek sesle söyleşmek değil, acı bir haykırıştır. Sözde aydınları, yarı aydınları yüreğinin köşeciğinde hala birazcık yurtseverlik kalmış olanları, hatta 'ihanet' içindekileri uyarabilmek amacına dayalıdır bu çığlık.

Gözü dönmüş kanlı bir düşmanlığın ulusu birbirine düşürdüğü, Atatürk'e ve devrimlerine saldırıların coşkunluk içinde doruklara ulaştığı dönemlerde, yüreği sevinçten çatlama kertesine ulaşan yöneticiler görmekteyiz. Bunlara karşı yılmadan savaşım veren bir avuç inançlı yazarın en başındaydı rahmetli Nadir Nadi ustamız. 'İhanet' çemberinin büyüdüğünü görünce yalnızlık içinde umutsuzluğa kapılmamış, sürdürdüğü savaşımı 1965'lerde çığlığa dönüştürmüş; sorumluları sarsarak bilinç uyandırma görevini yerine getirmeye çalışmıştır.

Liste Fiyatı: 141,00
Yayın Tarihi: 01.09.1982
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 189
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 40 adet satın alınmıştır.

Kitapyurdu Fiyatı:
141,00

Genellikle 5-7 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 102

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 126,90
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ben-ataturkcu-degilim-1g52/372337.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1104512/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner