banner
Ben Susuyorum Tarih Konuşsun Bekir Berk

Ben Susuyorum Tarih Konuşsun Bekir Berk

Yakın tarihimiz, inançların sorgulandığı, hatta baskı altında mahvına çalışıldığı karanlık devirler gördü. Sert hücumlar ve dört bir yandan farklı şekillerde yapılan bu saldırılar, imanlı kalabalıkları şiddetle sarstı. Türkiye bu karanlık dönemde maneviyatla ayakta kalabilmek için, güçlü ve sarsılmaz savunuculara çok ihtiyaç duydu. İşte Bekir Berk böyle bir dönemde ortaya çıktı ve bir ömür boyu, millî ve manevî değerlerimize karşı yapılan bu ağır saldırıların, tertip ve oyunların önünde bir kale, çelikten bir duvar gibi durdu.
Bu çalışma, onun millî ve manevî değerlerimizi savunma stratejilerini, üslûbunu, delilleri peş peşe sıralayışındaki o müthiş ve karşı konulmaz tavrını, iddia-isnat-iftiraları darmadağın eden ve iplikleri pazara çıkaran edasını, eşsiz cesaretini bir kere daha ortaya koyacaktır. "Yakın geçmişte değerlerimizin küçük bir savunma tarihçesi" niteliğini taşıyan bu çalışma, bize inandığımız davanın haklılık gerekçelerini, alnı ak, başı dik bir halet-i ruhiyeyi, değerlerimiz uğrunda mücadele azmini verecek, kutsal değerlerimize sahip çıkma iradesi kazandıracaktır.

Liste Fiyatı: 8,33
Yayın Tarihi: 01.05.2006
ISBN:
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 160
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 244 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ben-susuyorum-tarih-konussun-bekir-berk/81260.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:107287/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>