Ben ve Ötekiler

Neresinden bakarsan bak, bazı insanlar hep yamuk. Kendimi yerecek olursam; bunun bakmakla alâkalı olduğunu bile söyleyebilirim. Hatta bakmakla-görmek farkındalığının peşine düşüp işin içine felsefeyi sokar, saçmaca bir sarmala sarılıp tahrik olabilir ve bu nedenden ötürü sizi suçlayabilirim. Yaparım. Şerefsizim yaparım, ama yapmıyorum. Çünkü siz eksik kafalılar, beni anlamayacak ölçüde en az benim kadar bağnazsınız.
 
Siz kim misiniz?
 
Siz: İmamın günah işlemeyeceğine, bilgenin her şeyi bileceğine, şairin o mısra da anlattıklarının gerçek olduğuna, doktorun hasta olmayacağına, Ayşe’nin vereceğine inananlarsınız.
Aşağı-yukarı bende sizin kadarım işte... ‘Ulen asıl sen kimsin’ diye çıkışmayın.
‘Öküz olmadan küpe sıçmak’ diye bir laf vardı bizim oralarda.
Eskisi kadar ‘Öküz’ kalmadı, ama laf hâlâ var.
 
Profesyonel hayata ilk adımını atan yazar Ali CAN’ın ilk heyecanı ‘Ben Ve Ötekiler'
 
Kısa öykülerden ve denemelerden oluşan kitap, daha ilk sayfalarıyla su gibi akmaya başlıyor. Hem etkileyici öyküler hem de içten paylaşımlarla dolu sürükleyici bir deneyim.

Kurgu mu yoksa gerçekten yaşanmış anılar mı diye sorgu sınırlarında dolaşırken ve aforizmalardan aforizma beğenirken kendinizi ikinci kitabın tarihini merak ederken bulabilirsiniz.
Liste Fiyatı: 174,00TL
Yayın Tarihi: 11.05.2019
ISBN: 6052494158
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 87
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm
Bu üründen 11 adet satın alındı.
Kitapyurdu Fiyatı:
121,80TL
Kazanacağınız Puan: 142
24 Saatte Kargoda
Stokta 1 ürün var
Platin Üyelere Özel Fiyat 109,62TL
Okuma Listeleri:
0 kişi
0 kişi
0 kişi