banner
Benim İstanbul’um

Benim İstanbul’um

Bir şehrin kaç ismi olabilir? Byzantion, Konstantinopolis, Dersaadet ve dahası…
İstanbul bize kendini anlatacak biz dinleyeceğiz. Kapılarını bizim için açacak; bazen masallar anlatacak, bazen efsaneleri fısıldayacak, bazen de bizi peşinden koşturacak.
Bu kitapla; İstanbul’un doğa, tarih, mimari yapı, efsane, sanat, spor, damak tadı, müze ve çarşıları ile tanışacak, dikkat becerilerini arttırmaya yönelik etkinliklerle  problem çözme, görsel algı ve düşünme becerilerinizi eğlenerek  geliştirebileceksiniz..
Yıldız Çocuklar Topkapı Sarayı’nın ihtişamından Yerebatan Sarnıcı’nın derinliklerine İstanbul’da heyecanlı bir yolculuğa çıkıyor. Bu yolculukta kimi zaman labirentlerden çıkması kimi zaman da bilmeceleri çözmesi gerekiyor. 
Karşınıza binlerce yıl önce yaşamış olan bir kral, yüzyıllar önce şehri almış bir padişah veya İstanbul aşığı bir ressam çıkabilir. İstanbul’ u keşfetme macerasına  var mısınız?

Liste Fiyatı: 16,67
Çizer: Betül Ünlü
Yayın Tarihi: 21.11.2017
ISBN: 9789752477544
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 88
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 20 x 26 cm

Bu üründen 164 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/benim-istanbulum/442934.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:4960236/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner