banner
Beyaz Kaplan

Beyaz Kaplan

KARŞINIZDA BALRAM HALWAI, BEYAZ KAPLAN: HİZMETKAR, FİLOZOF, GİRİŞİMCİ, KATİL...

Dünyanın en prestijli edebiyat ödülü olan MAN BOOKER ödülünü ilk kitabıyla, birçok popüler yazarı geride bırakarak alan ARAVIND ADIGA sizi, etkisinden günlerce kurtulamayacağınız Balram Halwai’nin muhteşem öyküsüne davet ediyor.

“Komplike, akıcı ve acayip matrak bir kurgu… Anlatım o kadar doğal ki sizi güldürecek sahnelerle dolu ve oldukça eleştirel… Adiga sizi Balram’ın ruhuna sokuyor. Onu seviyorsunuz, yanlış davran- dığında üzülüyor ve onun için endişeleniyorsunuz. Cinayet sahnesini hiçbir zaman unutamayacaksınız. Son yılların en iyi romanlarından olan Beyaz Kaplan oldukça eleştirel bir lezzet ile kelimelere dökülmüş öfkeli bir politik roman. Sizi düşünmeye itecek ahlaki karmaşa üzerine büyüleyici bir buket.”
—Nick DiMartino, yazar

“Hindistan’da geçen bu akıcı roman Batılı okuyucuların hayali egzotizmine bir alternatif olarak sunulmaktadır... Eğer Hindistan’ı inşa eden bu ellerse, bunların torunları Amerika’nın kıçını tekmeleyecektir… KESİNLİKLE ALIN.”
—New York dergisi

“Evrensel bir anlatımın izini süren yeni bir İlham Perisi var karşımızda; koyu tenli, öfkeli, komik, yarı eğitimli, taşralı, alışılmışın dışında, laf cambazı. Aravind Adiga Hindistan’da küçük bir kasabadan asi bir ses yükseltiyor. Bu Üçüncü Dünya’nın sesi, bu sesi daha önce duymamış olabilirsiniz. Adiga evrensel bir Gorki, modern bir Kipling. GELECEĞİN ROMANI BURADA…”
—John Burdett, yazar

Liste Fiyatı: 249,00
Çevirmen: M. Begüm Güzel
Kapak: Yunus Bora Ülke
Yayın Tarihi: 07.05.2009
Orijinal Adı: The White Tiger
ISBN: 9786055943806
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 296
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 850 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/beyaz-kaplan/129829.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:104084/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>