banner
Beynimdeki Düşman

Beynimdeki Düşman

Bağımlıyım ben… Bu düşman beni, seni ve beni seven herkesi, her şeyi perişan etmek için ant içmiş. Hep istediğim zaman kurtulacağımı sanıyordum, oysa o sadece kendini yeniden hatırlatacak zamanı bekliyormuş. 
 
Nedenlerim çoktu benim. Üzgündüm, sinirliydim, yorgundum… 
Hakkım vardı içmeye… Hem ben bağımlı değildim ki. İstediğim zaman bırakabilirdim. Oysa farkında değildim ne yaşadığımın ne de  yaşattıklarımın. Nefsimi, kalbimi satmış, tüm sevdiklerimi feda etmiştim maddeye. 
 
Sonunda kurtuldum, arındım. 
 
Yeni bir yolun yolcusuyum artık. Bu yolculukta ilk öğrendiğim şey bağımlılığın bizim gibiler için hiçbir zaman ve hiçbir biçimde bağışıklık kazanamayacağımız bir hastalık olduğuydu. 
 
Bu kitabı hiç uyumayan düşmanları ile nasıl baş edebileceklerini bilmeyenlere yazdım. Umut ışığına tutunup onu durdurabileceklerini bilsinler diye. 
 
Bir madde bağımlısının otobiyografisi Beynimdeki Düşman… Her bir satırında gerçek hayatı, her bir sayfasında tanıdığımızı sandığımız oysa yabancı olduğumuz bir dünyayı tüm açıklığıyla yüzümüze çarpıyor. 
 

Liste Fiyatı: 80,00
Yayın Tarihi: 09.03.2020
ISBN: 9786052101544
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 272
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 141 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/beynimdeki-dusman/513251.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11141401/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner