banner
Bilgisayar Kurs Kitabı Office 2003 (Cd İlaveli)

Bilgisayar Kurs Kitabı Office 2003 (Cd İlaveli)

Bu kitap, Microsoft’un MOS (Microsoft Office Specialist) sınavları için onayladığı yegâne resmi kurs kitabı olma özelliği taşıyan Adım Adım dizisine dayanarak hazırlanmıştır.

Bilgisayar Kurs Kitabı bilgisayar kullanmaya yeni başlayan ya da fazla deneyimli olmayan herkes için hazırlanmış mükemmel bir temel bilgisayar kitabıdır. Temel bilgisayar ve Internet kavramlarını tanıttıktan sonra, Microsoft’un yeni kuşak işletim sistemi olan Windows XP’yi ve yine Microsoft’un Office 2003 uygulamalarından Word, Excel, Access, PowerPoint ve Outlook’u kullanmayı Türkçe sürümlerine göre, adım adım ve hızla öğreten bir kaynaktır. Bilgisayar Kurs Kitabı ile yalnızca gerek duyduğunuz dersleri çalışabilir ya da kitabın başından sonuna kadar ilerleyebilirsiniz. İki durumda da gerek duyduğunuz becerileri gereken anda kazanıp uygulayarak, alacağınız eğitimi kendiniz belirlersiniz. Ayrıca, kitapla birlikte verilen CD-ROM’da, kitabın alıştırmalarını yaparken kullanacağınız hazır uygulama dosyaları bulunmaktadır.

aygıtlarını; bilgisayarın donanım ve başarımını; bilgisayar ağları üzerine genel bilgilerle temel Internet kavramlarını; Internet bağlantı türlerini ve Internet’te bilgi aramayı; Microsoft Windows XP işletim sistemini kullanarak bilgisayarınızın görünümünü ve çalışma biçimini kişiselleştirmeyi; dosya ve klasörlerle çalışmayı; masaüstünü, Başlat menüsünü ve görev çubuğunu kullanmayı; monitör ayarlarını, bölgesel ve dil ayarlarını, masaüstü görünümünü değiştirerek Windows XP’yi kişiselleştirmeyi, görünümünü ve kullanımını kolaylaştırmayı; Microsoft’un Word 2003, Excel 2003, Access 2003, PowerPoint 2003 ve Outlook 2003 programlarını ve bu programları kullanarak hızla ve kolayca profesyonel nitelikli belgeler, broşürler ve Web sayfaları oluşturup yayımlamayı, güçlü ve kullanımı kolay elektronik tablolar geliştirip hesaplamalar yapmayı, daha iyi kararlar almak üzere kendi veritabanlarınızı geliştirmeyi, göz alıcı sunular oluşturup dağıtmayı ve e-posta iletişiminizle birlikte iş gününüzü yönetmeyi öğrenebilirsiniz.

832 sayfalık, iki renkli ve ekinde uygulama dosyaları içeren CD-ROM’u olan Bilgisayar Kurs Kitabı’nı tüm öğrencilerin, okulların, deshanelerin ve eğitim kurumlarının hizmetine sunuyoruz.

Liste Fiyatı: 23,50
Yayın Tarihi: 01.09.2005
ISBN: 9789755094007
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 832
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 18.7 x 23.5 cm
Diğer Özellik: Cd İlaveli

Bu üründen 19 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bilgisayar-kurs-kitabi-office-2003-cd-ilaveli/102522.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:190317/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner