banner
Bino ve Balina

Bino ve Balina

Bu dizi, 2-6 yaş arası çocuklar için hazırlanmıştır ve ebeveynlerle çocuklar arasında aktif etkileşimi hedeflemektedir. Çocuğunuzun sosyal ve duygusal becerilerini oluşturup geliştirmek için mükemmel bir malzeme sunmaktadır. Ressam Vera de Backker ve yazar Marcel van Driel, 8 Bino kitabında sekiz davranış kategorisini ele almışlardır. Her kitap bunlardan biriyle ilgilidir.

Bino ve arkadaşları sahilde bir balina görürler. Önce biraz tedirgindirler ama balina Tomi onlara dostça yaklaşır. Tek isteği oynamaktır. Ama penguenler kimin daha önce oyuna başlayacağı konusunda aralarında tartışmaya girerler.
Kitabın ana konusu, anne babalar ve öğretmenlere çok tanıdık gelecektir: Çocukların kendi egolarını tatmin etme istekleri, zorlayıcı kişilikleri ve ödülden yararlanmayı bile engelleyen kavgalar… İşler öyle kötüye gider ki, ödül tehlikeye girer. Ödülü kaybetme korkusu, tartışmayı durdurur ve çözüm bulunmasını sağlar. Bu örnekte, “en küçük en önde gider,” kuralı koyulur.

Liste Fiyatı: 80,00
Çevirmen: Meltem Özdemir
Çizer: Vera de Backer
Yayın Tarihi: 08.09.2011
ISBN: 9786054525072
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 24
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 22 x 25 cm
Diğer Özellik: 2-6 Yaş

Bu üründen 277 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bino-ve-balina/260377.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:17451/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner