banner
Bir Anlık Gecikme

Bir Anlık Gecikme

Bir Anlık Gecikme’yle değişen tarih!II. Abdülhamit’e yapılan suikastın romanı..

"O mu?" dedi Charles isim ya da unvan zikretmekten onu alıkoyan bir şey varmış gibi. "Evet, o!" dedi Hristofor. "O, filan deyip gevelemeyin," dedi Konstantin nispeten yüksek bir sesle. "Evet efendim, asıl hedef Zat-ı Şahaneleri, Kızıl Sultan, II. Abdülhamit, İblis, ne derseniz deyin, işte odur!"

"Tartışmalı konuların usta kalemi Reha Çamuroğlu bu kez de II. Abdülhamit’e düzenlenen suikastı ele alıyor. Ermeni komitacılar, Belçika’lı bir anarşist, Türk casuslar ve Kızıl Sultan’ın kendisi" Tarih ise 21 Temmuz 1905, günlerden Cuma. Yıldız, şiddetli bir patlamayla sarsılır. Amaç Kızıl Sultan’ı ortadan kaldırmaktır.
Reha Çamuroğlu’nun başarısızlığa uğramış bu girişim üzerine yazdığı roman Osmanlı İmparatorluğu’nun, Kızıl Sultan’ın son günlerine ışık tuttuğu kadar, Osmanlı İmparatorluğu üzerine oynanan oyunları ve oyunların yurt içindeki yankılarına da yakından bakıyor.
"Üstat" olarak kabul gören bir şairin şiirinden bir dizenin arka planı: Bir Anlık Gecikme

Liste Fiyatı: 115,00
Yayın Tarihi: 01.03.2013
ISBN: 9789752892248
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 150
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 620 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bir-anlik-gecikme/69305.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:140051/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner